Mijn naam is Ashley Zaat en ik ben 28 jaar.

Sinds mijn 3e ben ik begonnen met dansen, later ben ik ook gaan turnen en tot op de dag van vandaag dans ik nog steeds.

Naast mijn middelbare school ben ik een vooropleiding gaan doen in dans. Omdat ik dit zo leuk vond ben ik audities gaan doen bij verschillende dansacademies. Toen werd ik aangenomen bij de dansacademie van Lucia Marthas.

Na 1 jaar deelgenomen te hebben aan de MBO opleiding merkte ik dat ik toch meer wou dan alleen dans, dus was ik overgestapt naar de MBO Theaterschool in Rotterdam. Dit paste veel beter bij mij. Want hier kon ik niet alleen dansen maar ook zingen en acteren.

Tijdens deze opleiding heb ik ontdekt dat ik een grote passie heb voor de film- beeld en televisiewereld. Dit was het moment waarop ik zeker wist wat voor werk ik wil doen, ik wil presentatrice worden!

 Toen ik mijn opleiding aan de Theaterschool had afgerond ben ik begonnen aan het Tv-college. Hier heb ik een goede basis gelegd van het presenteren.

 Daarna ben ik fulltime aan de slag gegaan als freelancer. Op deze manier doe ik sinds 2016 heel veel leuke klussen en kan ik mijn creativiteit uiten in de entertainmentwereld. Al deze leuke opdrachten kun je terug vinden bij mijn foto’s en video’s op mijn Instagram. (klik hier)

 

Sinds Februari 2019 ben ik een 2e bedrijf gestart waarbij ik niet alleen als freelancer werk maar ook alles op het gebied van entertainment verzorg. Zie: Entertainment van A tot Z

 Tijdens al mijn werkzaamheden ben ik nog steeds druk bezig met mijzelf te ontwikkelen tot fulltime presentatrice. De ultieme uitdaging is doorbreken tot de nieuwe Linda de Mol.

 Heb je vragen of een leuke opdracht voor mij?

Neem gerust contact met mij op en wie weet volgt er een leuke samenwerking!

 

Email: ashley.zaat@gmail.com

KvK: 66644097,

BTW nummer: NL002289289B48